Saturday, June 15, 2013

KAERITAKUNAI NA - Jawapan Wan Zack Haikal Kepada Pengkhianat Sukan..

Jepun

Kaeritakunai na - Saya Tak Mahu Balik Rumah......


Pemain Muda Kelab Divisyen Tiga, FC Ryuku akhirnya tampil memberitahu bahawa dia tidak akan pulang. Harapnya, ia bukan statement biasa yang diberikan oleh pemain lain yang berada di luar negara. Cakap berdegar, akhirnya pulang juga ke Tanahair. 

Wan Zack Haikal

Pelbagai peluang telah diberi... Pokok Pangkalnya, Individu itu sendiri... Apakah tujuan utama pemain diberi pendedahan di Luar Negara.. Pengalaman atau Wang atau Mmmmmmmm?

Japan

Kalau dah selalu Jadi Begini, Pihak yang Bertanggungjawab haruslah menilai kembali Calon-Calon yang perlu dihantar ke Sana.. Kecewa bukan lah Jawapannya.. Seperti Kata Jurulatih OKS yang kecewa dengan perkara yang terjadi.. Usaha punca segala Kejayaan... Masih ada lagi bakat-bakat yang perlu diberi Peluang... Kalau kita senang mengalah... Sampai Bila pun kita tak akan Maju dalam Arena Bolasepak Kita..

 Pada Pasukan Tempatan yang Ingin Membeli Wan Zack haikal, MasterJhee anggap sebagai Pengkhianat Sukan... Banyak lagi Bakat baru yang boleh diketengahkan... Jangan Jadi Malas....Ok.....

MasterJhee : Hantar Ramai Lagi Pemain yang Berbakat ke Luar Negara... kalau boleh biar pemain yang muda... bawah 15 ker.... Kalau setakat 2 atau 3 orang, berbaloi ker???

Jersey
Malaysia Boleh!!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Paling Popular